4/25/2010

Depresia unei femei..

Atmosfera din incapere era inabusitoare. Ferestrele inalte nu fusesera probabil deschise de multa vreme. Era un aer negru, combinat din amestecul mirosurilor de piele, hartie si ceara. Sau poate ca vinovata era doar tensiunea ei nervoasa... Ea nu ar fi putut sti cu siguranta.
Isi aprinse o tigara, inecandu'se usor cu mirosul sobru, mai apoi incetosandu'si privirea cu fumul gros, amarnic de trist. In coltul buzelor ei mici, pictate intr'o nuanta de rosu aprins se nascu un zambet... ironic, jalnic...Mai gusta putin din placerea tigarii si ofta adanc. Arunca o scurta privire oglinzii ce impodobea peretele..avea trasaturi frumoase. Parul ei drept de culoarea castanei ii mangaia pieptul voluminos, continuat de o talie mica. Ochii ei divini, de un albastru cenusiu, erau conturati de genele lungi si negre, pe chipul ei alb si curat...destul! Sufletul ranit, inca sangerand ii umbrea tineretea, ofilind'o prin lacrimi reci, revarsate pe obrajii ei si injunghiid'o cu acel sentiment atat de puternic.
Mintea nu ii mai oferea nici un control. Dadu pe gat un pahar de whisky...alcoolul..parca reusea sa ii mascheze ranile, inca adanci. Ii oferea eleganta...si vroia, vroia tot mai mult...ii zgaraia incet gatul, promitandu'i linistea..linistea incoronata de pahare goale...seci...
Ceasul prafuit ii indica ora tarzie, pe care o imbata cu ganduri inutile...se aseza, desculta..jos, inchise ochii...inca...doare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu